Какво се случи в епизод 1 на "Татковци"?

Реклама

За четиримата татковци – Алекс, Слави, Радо и Тодор предстои голямото “Тържество на плодовете и зеленчуците” в детската градина на техните деца, на което те трябва да се облечени в костюми на зеленчуци. А пред всеки от тях стои лично предизвикателство, с което „ще се справи“ - колкото и както умее.

Алекс се съпротивлява на маскирането. Само преди броени дни той е разбрал, че има дете и още не може да влезе в ролята си на татко.

На Радо пък му предстои да стане баща за трети път, а бъдещата майка и втора негова партньорка – Жени, е фризьорка на бившата му жена - Дана. Жени има планирано секцио, за деня на тържеството, а за да е още по-сложно - Дана е директорка на детската градина.

Слави и Галя са родители на трима сина – Галя е добрата съпруга, която се грижи за всички, а Слави държи пицарията в квартала. Редовен посетител на пицарията е Бай Мето (в ролята влиза специално актьорът Васил Банов).
Ветеринарният лекар Тодор и неговата дъщеря Кики, скоро са се нанесли в квартала. Вдовецът и момиченцето му будят симпатиите на Галя, докато Слави изпитва точно противоположни чувства.

„Тържеството на плодовете и зеленчуците“ в детската градина започва, татковците пеят, а един от тях – Радо получава обаждане, че жена му започва да ражда. Той изпада в паника, настава голяма суматоха, която преминава в ръкопашен бой на сцената, пред очите на децата и майките.