Какво се случи в епизод 93 на "Татковци"?

Реклама

Макс започва да се дразни на Роман и настоява да се прибере вкъщи. Роман не го пуска и Макс осъзнава, че трябва сам да се измъкне. След като разбира, че Роман има пейсмейкър, Макс започва да крои планове как да стресне достатъчно Роман, за да трябва да отиде до болницата. За съжаление опитите на Макс се провалят. Роман се изнервя от Макс и изисква от Алекс да получи парите си още на следващия ден.

Алекс не успява да намери Макс на адреса, който има и след като Роман му поставя ултиматум от 24 часа, за да намери парите, той още повече се отчаява. Алекс решава да се опита да събере парите като започне да разпродава имуществото си, включително и любимата си кола.

Междувременно, мрежата от лъжи на Яна става още по-заплетена след като Здравко започва да се съмнява в достоверността на снимките, които тя и Лиляна му показват. Лиляна предлага да направят още снимки, на които този път да фотошопират и Здравко. Яна първоначално се навива, но впоследствие осъзнава, че прекаляват с лъжите и се отказва. Лиляна обаче намира фотошопираните снимки и ги показва на Здравко преди Яна да му каже истината.

Мони прави пореден опит да събере Радо и Дана, който отново се проваля. Това ядосва още повече Дана и тя е принудена да накаже Мони. Мони иска да отиде при Радо, но той й отказва, което кара Мони да се чувства отхвърлена и от двамата си родители. Отчаяна, Мони решава да си събере багажа и да отиде да живее при Слави.