Какво се случи в епизод 94 на "Татковци"?

Реклама

След като се появява изненадващо в дома на Слави, Мони успява да го убеди да й позволи да остане с помощта на ласкателства и манипулации. Дана и Радо отиват да я вземат, но Слави ги кара да я оставят поне за една вечер, докато се успокои и спре да им се сърди. Оказва се обаче, че “където са три, там са и четири” не е съвсем вярно и Мони успява да обърне къщата наопаки и да побърка момчетата, а и самия Слави. Затова и на следващия ден я изпращат на градина с облекчение.

Същевременно Тодор продължава да не приема подхода на Яна към състоянието на Здравко (да поддържа илюзията, че са женени) и не пропуска да й го покаже. Кики страда от влошените им отношения, а и от факта, че Яна не идва на работа няколко поредни дни. Когато Тодор идва да я вземе от детска, тя го обвинява, че се държи лошо с Яна и не иска да се прибира с него вкъщи. Мони я съветва да се изнесе като нея и вечерта двете заедно се появяват на вратата на Слави.

Изтощен от номерата на Макс и на ръба на сърдечния пристъп, Роман уговаря с Алекс среща за размяна. Алекс, който няма откъде да намери пари, решава да му предложи колата си. По време на срещата обаче напрежението идва в повече на Роман и той губи съзнание. Алекс вика бърза помощ и му спасява живота. В отплата Роман опрощава дълга на Валерия. Вкъщи Валерия, Макс и Алекс стават все повече като сплотено семейство, което натоварва Еми. При поредното й изключване от общите им занимания - отиват на кино без нея - тя не издържа и заявява на Алекс, че се изнася.