Какво се случи в епизод 97 на "Татковци"?

Реклама

Слави решава, че иска отново да обсъди попечителството с Галя и насрочва среща с адвокатите. Слави и Галя започват съревнование кой е по-добрият родител. Децата първоначално се забавляват с идеята, но в последствие осъзнават, че ако не изберат страна, нещата ще стават по-зле. На срещата с адвокатите, Слави и Галя признават, че не искат да се развеждат. Докато спорят след това, двамата се отдават на възпламенилата се моментна страст помежду им.

Дана търси начин да спаси детската си градина след като не намира подкрепа в общината. Алекс успява да намери контакти, които му гарантират, че може да спасят детската градина като Дана купи сградата. За съжаление обаче сумата е прекалено голяма и Дана отново се озовава в задънена улица.
Тодор се опитва да изглади отношенията си с Яна, но не успява. Тя къса с него, а Здравко се възползва от момента, за да се сближи отново с нея. Тодор разбира, че Здравко вече си спомня всичко и трябва отново да е нащрек. Маги прощава на Тодор и му предлага да останат приятели.