Какво се случи в епизод 14 на "Татковци"?

Реклама

Тодор си мисли, че Ивана си е тръгнала завинаги, но се е объркал. Тя продължава тайно да се връща в апартамента, да готви и да чисти. Тодор се изнервя и й звъни. Тя не отговаря. Той споделя на Слави, Радо и Алекс, че тъщата му е като призрак, появява се, изчезва, когато тя си прецени и че това го влудява. Другите му се подиграват.

Еми споделя на сестра си Жени, че заминава за Букурещ, да работи там. Жени много се разстройва, че ще се раздели със сестра си и отива в кабинета на Алекс, да се разправя с него, да върне сестра му. Алекс й отговаря, че това е решение на Еми и той не може да й повлияе. По-късно прави опит да говори с Еми, но тя отново му отказва да се върне на работа при него.

След големи препирни Слави се съгласява да отидат с Галя на психолог. Но още от първата дума започват двамата да се карат и да се обвиняват взаимно. В последствие разговорът се упокоява.

Междувременно Яна отива в кабинета на Тодор, за да му благодари, че излекува едно гълъбче, което тя и децата намериха в двора на детската градина. Прегръща го за благодарност и в това време Ивана ги вижда.