Какво се случи в епизод 20 на "Татковци"?

Реклама

Галя е на интервю за работа. Биби и Дана и помагата да се облече, дават й съвети как да се държи, какво да говори. Но по време на интервюта Галя тотално се обърква , говори несвързано, изпада в паника че се е изложила. Но по-късно получава обаждане от бъдещия си работодател, че е одобрена за позицията промоутър в кол център, защото не е спирала да говори. Галя и Даня крещят от възторг.

Междувременно мъжете решават да се разнообразят и да отидат на къмпинг с децата. Алекс категорично отказва да отиде с тях, предпочитал да си лежи на дивана, отколкото да се въргалял на тревата с мравките. Но другите се организират и тръгват с буса на Здравко. Тодор и Здравко си разменят няколко остри реплики. След като Здравко ги оставя при езерото се връща и с Ивана замислят план да отмъщават на Тодор.

През това време всички се забавляват на къмпинга, децата си играят на брега на езерото, по едно време всички чуват Нико да крещи от водата, че се дави. Слави влетява да го спасява и той започва да се дави, Нико му крещи, че се е пошегувал. Настава суматоха, вадят Слави от езерото и започват да му правят дишане уста в уста. Тече акция по спасяването на Слави.