Вторият сезон на „Карбовски: Втори план” стартира с първото интервю на Анита Мейзер

Реклама

В съботния 14 януари от 18:00 часа „Карбовски: Втори план” ще представи пред зрителите на bTV първото интервю на Анита Мейзер, след като беше задържана и получи 3-годишна ефективна присъда по обвинение, че е причинила по непредпазливост смъртта на своя съпруг Николай Димов. Делото срещу Мейзер беше гледано по съкратената процедура, след като тя се призна за виновна в съдебната зала. Екипът на предаването не се ангажира да дава оценка или морална присъда по случая. Но дава думата на обвиняемата Анита Мейзер, за да разкаже своята версия.

Вторият сезон на „Втори план” започва неочаквано и силно, каквато е и заявката на телевизионния проект. Ето какво споделя Мартин Карбовски за епизода, който носи името „Версия: Мейзер”: „До лятото на миналата година тя живя щастливо в облаците на хайлайфа. Беше „Мисис България”. Пътуваше по цял свят. Снимаше се във Фейсбук като един щастлив и заможен човек. До лятото на миналата година, когато бившата „Мисис България” бе обвинена за смъртта на мъжа си.

Внимавайте какво си пожелавате - Анита цял живот дава интервюта, днес прави първото си интервю от ареста. Историята на Мейзер е предупреждение към всички. Не бързайте да грабнете живота. Там някъде в шепите си ще стиснете смъртта за гушата. Или смъртта ще стисне вас.”

Последни

Реклама