Ексклузивно в „Карбовски: Втори план“: Първото тв интервю с Десислава Радева

Мартин Карбовски представя проекта „Жената до президента” на 15 декември в 18 часа

Реклама

Съпругата на Президента на РБ Румен Радев – Десислава, дава първото си телевизионно интервю пред „Карбовски: Втори план“ от резиденция „Калина”. На 15 декември в 18 часа по bTV Десислава Радева ще разкрие подробности за ранната си биография и работата си в медии. Ще разкаже още как се е запознала с Румен Радев преди 31 години и коя е голямата му любов.

Истината е, че ние забравихме какво е президентът да има жена до себе си и ще go припомним на зрителите в събота. Зададох на Десислава Радева всички въпроси, които съм длъжен да питам. Лично аз, не бих искал това, което пише за нея по жълтите страници, да е истина. Не защото я харесвам, а защото съм данъкоплатец. Затова ще се наложи с нея да си говорим и за мода, и за това кой плаща роклите, прическите, и пътуванията й. И, разбира се, за НСО”, казва Мартин Карбовски за предстоящия епизод.

Каква е обществената й роля като съпруга на президента, какви са предимствата и недостатъците на това поприще и има ли политически амбиции – гледайте проекта „Жената до президента”  в събота, 15 декември в „Карбовски: Втори план“ от 18 часа по bTV.

Последни

Реклама