Мария Силвестър като майка-приятел и абсолютен войник – тази неделя в „Търси се“  

В предаването една дама ще заяви, че тя е истинската Мария Силвестър, на 25 февруари от 11:00 ч. по bTV

Реклама

Красиво и обаятелно ще е в „Търси се“ тази неделя , 25 февруари от 11:00 ч. по bTV.  Едно от най-обаятелните лица в българския телевизионен ефир Мария Силвестър ще разкрие какво има отвъд привлекателната визия, сините очи и умението да разсмиваш другите.

„Между нас винаги е имало флирт, но то е бил само под формата на това да се чувстваме още по-добре докато сме заедно и да си вършим по-добре работата“, разказва майстор Влади Караджов от „Бригада Нов дом“. Двамата с Мария се познават много преди да се срещнат в предаването. Тя е сред най-близките му хора, излизат заедно, споделят си много неща. „Няма такъв човек като нея и няма такова приятелство“, обобщава Караджов.

 

Допълва, че той й помагал, когато има наводнения и ремонти, тя пък го съветвала, когато има проблеми. Въпреки че с нея е щуро и лудо, тя си има своите моменти на спадове и отчаяние, които споделя и с Влади Караджов. „Той ме учи на това  да стоиш комфортно вътре в себе си и да ти е готино, светът да е удобно място за живеене, да е направен за теб“, казва Мария за колегата си в социалния проект.

 

„Тя е абсолютен войник“, категорична е майка й Веска Василева. Тя говори за раздялата със Силвестър и как Мария е трябвало да се справи с всичко сама, но пък в този момент е отключила вярата в себе си, започнала е да се харесва повече и е отворила нов етап в живота си.

 

Синът й Давид казва колко страхотна майка и приятел е Мария Силвестър, и как никога не се предава. Мария държи синът й да бъде самостоятелен, да вярва в себе си и в своите способности.

 

„Мария Силвестър е майка-приятел, на всеки пожелавам такъв родител“, казва пианиската Мария Каракушева. Тя говори за музиката в живота на Мария Силвестър и за това как музиката й е помогнала да излезе от труден период.

 

В предаването ще се появи и двойничка на Мария Силвестър, която твърди, че е...  истинската Мария Силвестър.

 

Последни

Реклама