Реклама

Тази събота (18 ноември) от 16:00 ч. по bTV една от най-големите звезди на българската музикална сцена – Васил Найденов – ще седне на уютния диван за откровения в студиото на „Търси се…“, за да отвори душата си, както никога досега, пред очарователните водещи Нели и Меги.

 

Въпреки големия успех през годините, Васко ще покаже, че и той е обикновен човек, като признае, че е дошъл за интервюто с трамвай номер 1. С гордост музикалната легенда ще извади своята карта за градски транспорт и ще сподели, че обожава срещите с хората – както на концерти и участия, така и в трамвая.

 

„Васко просто е много волтов, той може да те удари с неописуемата си енергия, докато пее“, с много обич ще признае голямата Йорданка Христова. Тя ще предизвика Найденов да разкаже за своята фобия – страх от летене със самолет.

 

За трудните моменти, здравословните изпитания и страстта към диамантите ще разкаже най-близкото семейство до Васил – Марина Вълканова и Мустафа Карасали. А за увлечението на големия изпълнител към архитектурата ще разкрие неговият близък приятел архитект Ангел Ангелов.

 

Не пропускайте гостуването на легендата Васил Найденов в „Търси се…“ – в събота (18 ноември) от 16:00 ч. по bTV!

Последни

Реклама