Стойко Сакалиев за трудния път към победата над болестта на дъщеря си – тази събота в „Търси се…“ от 16:00 ч. по bTV

Зрителите ще видят и романтичното обяснение в любов между Стойко и съпругата му Габриела

Реклама

Тази събота (4 ноември) от 16:00 ч. по bTV специален гост на очарователните Нели и Меги в най-уютното и предразполагащо за лични откровения телевизионно студио – това на „Търси се…“ – ще бъде Стойко Сакалиев.

 

За първи път зрителите ще видят и дъщерята на футболиста – Любомира, която тази година успя да пребори тежко онкологично заболяване. С много сълзи на очи, двамата ще разкажат за трудната битка, през която преминава младото момиче, и как тази болест успява да ги сближи по нов начин.

 

Тази година наистина се оказва най-щастливата за футболиста, след като през лятото сключва брак с голямата си любов Габриела. Двамата се срещат в най-трудния момент – именно когато диагностицират дъщерята на Сакалиев с тежката диагноза.

 

„Ние сме сродни души. Габриела е велик човек за мен!“, откровено и през сълзи ще сподели Стойко пред Меги и Нели. „Още преди да се родя, съм си избрала да бъда с теб!“, романтично ще признае емоциите си съпругата на футболиста – Габриела.

 

За приятелствата, болките, сълзите и пророческите сънища на Стойко Сакалиев – откровено само в „Търси се...“ в събота (4 ноември) от 16:00 ч. по bTV!

Последни

Реклама