Реклама

Тази събота (25 ноември) от 16:00 ч. в „Търси се…“ по bTV, с цялата си емоционалност и чувствителност, красивата и талантлива актриса Йоанна Темелкова ще разкаже за трудния път, през който наскоро преминават с нейния съпруг Мартин Гяуров. И двамата актьори ще проговорят откровено за проблемите, които вече са останали зад гърба им.

„Последните 5 години бяха много тежки за мен! Особено последната – преживях едни много, много сложни и емоционални вътрешни катаклизми, които избиха много лошо. Всъщност, тя беше катализаторът на всичко това“, откровено ще сподели пред камерата на „Търси се…“ актьорът Мартин Гяуров. „И истината е, че ако не беше тя до мен, не съм сигурен дали щях да се измъкна от това. Йоанна беше човекът, който запази нашето семейство“, ще признае той.

Йоанна няма да скрие, че в този тежък период се е страхувала да не загуби съпруга си и се е борила заедно да се справят с проблемите. За щастие, актьорът тръгва на психотерапевт и успява бързо да ги превъзмогне.

„Мартин беше на едно място, което не беше неговото. И той се измъчваше от това…“, разкрива Йоанна, визирайки Сатиричния театър, където съпругът ѝ играеше през последните години. „Но най-болно ми стана от факта, че никой от колегите му не го потърси и не беше до него“, ще признае емоционално красивата актриса.

След като любимият ѝ мъж излиза от тази криза, идва нова, в която този път рухва самата Йоанна. „Беше апатия, депресия. Но най-важното е, че сега всичко е наред и имам най-прекрасния мъж на света. Обичам го много!“, емоционално споделя красивата актриса.

В „Търси се…“ Нели и Меги ще я срещнат и с нейния 7-годишен син Филип, който ще разкаже каква е тя като майка. Изключителна ще бъде и срещата на актрисата с преподавателя ѝ в Театралната академия Ивайло Христов. Ще има и много смях с предизвикателствата, които ще ѝ отправят най-близките ѝ хора.

Не пропускайте емоционалното гостуване на Йоанна Темелкова в „Търси се…“ – тази събота (25 ноември) от 16:00 ч. по bTV!

Последни

Реклама