Лора Караджова откровено за голямата промяна в живота си – тази събота в „Търси се…“ от 16:00 ч. по bTV

Меги и Нели ще срещнат певицата с най-близките ѝ хора – любимия ѝ, децата ѝ и родителите ѝ

Реклама

Певицата Лора Караджова, която през последните години се е отдала изцяло на майчинството, ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се…“ тази събота (11 ноември) от 16:00 ч. по bTV. Зрителите ще видят една нова Лора – по-спокойна, по-мъдра и зряла, чието ежедневие е свързано основно с грижите за децата. Певицата има дъщеря Алиса – на 9 години, и син Матео – на 3, които обожава. Въпреки че ролята ѝ на майка ѝ е най-любима в момента, тя ще признае, че музиката продължава да заема значимо място в душата ѝ и вече работи по нови проекти.

За първи път Меги и Нели ще покажат любимия мъж на Лора – Марсел. Двамата се срещат преди 10 години покрай общото им хоби – сноуборда, а от 6 години са заедно – влюбени и много щастливи. Преди 3 години се ражда техният син Матео. От предишната си връзка Лора има дъщеря Алиса, която приема Марсел като свой баща.

 

„От самото начало усетихме, че сме един за друг. Сгодени сме вербално, но засега не мислим за брак. Бих искал да остареем заедно“, ще сподели любимият на певицата. Тя пък ще признае, че след като е останала сама с първото си дете, е мислела, че трудно ще намери отново любовта, но в момента е много щастлива и благодарна за всичко, което има.

В „Търси се“ зрителите ще видят за първи път и самите Алиса и Матео, които ще разкажат каква е Лора като майка.

Родителите на певицата – големият Данчо Караджов и майка ѝ Марияна – ще разкажат за промяната ѝ през годините. Когато им казва, че е бременна за втори път, двамата са много изненадани, защото не са го очаквали, но сега обожават малкия Матео.

Не пропускайте емоционалното гостуване на Лора Караджова в „Търси се…“ – в събота (11 ноември) от 16:00 ч. по bTV!

Последни

Реклама