Реклама

След катастрофата Борис (Орлин Павлов) се изправя пред поредното си житейско изпитание - прикован е в инвалидна количка и му е нужно време, за да проходи отново. Въпреки че е щастлив, че не е останал завинаги сакат, новото положение, в което е изпаднал, много му тежи - за него финансово се грижат родителите му, а той не може да бъде достатъчно активен в работата си. До него е Катя (Даяна Ханджиева), която помага за раздвижването му. Кога обаче ще му каже за бебето - гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

Самата лекарка е изправена пред трудно решение - тъй като иска да стане донор на майка си, ще й се наложи да направи аборт. Как ще приемат това Румен (Любо Ковачев) и Марин (Димитър Баненкин) и ще научи ли за саможертвата й Венета (Ивана Папазова)?

В навечерието на Сирни Заговезни, семейство Дочеви се оказват бездомни. След късо съединение, токът в дома им е прекъснат, а ремонтът ще продължи близо седмица. Затова всеки от тях получава предложение от местните жители да се установи в дома им, докато всичко се оправи. Снежи (Искра Донова) кани Венета и Марин, което не е много по вкуса на Иван (Вальо Танев). Той не крие раздразнението си от сближаването на родителите на Ани (Лорина Камбурова). Оправдани ли са съмненията му - всеки делничен ден от 18:00 часа, по bTV.

Докато Ани се е отдала на среднощни купони с мъже и алкохол, Чочо (Юлиян Петров) вече се е превърнал в звезда. Радиопредаването му е с национален ефир, а след раздялата с Поля, постоянна компания му е певицата Поли Генова. Тя ли е новото му гадже? Благодарение на нея в Бели Вит пристига и Графа, който дава интервю за местното радио.

След като закъснява само с 8 минути, Васил (Антоний Аргиров) е лишен от възможността да се бори за наследството. Поредната му пиянска вечер го среща с бай Дочо. Халюцинация или реалност е било това - разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Ленин (Филип Аврамов) вече е горд собственик на земя, в която открива топъл минерален извор. Радостта му обаче е помрачена от новината, че тя ще бъде одържавена и ще я получи инвеститор на концесия. С бизнес предложение в Бели Вит пристига Георги (Михаил Билалов), който е бивш съпруг на Милица (Койна Русева) и баща на Станислав (Петко Венелинов). Ще успее ли да постигне сделка и как ще реагират на появата му бившата му жена и синът му?

В селото има нов защитник на закона - старши полицай Чавдар Колев (Китодар Тодоров). Ще успее ли да допадне на местните и какви лични тайни крие? Милица и Диди (София Бобчева) пък имат бизнеспланове, всяка от които се надява, че ще я направи много богата.