Реклама

Първоначалният тираж на най-новия албум на Лили Иванова - "Поетът", бе изчерпан за по-малко от седмица. Това доведе до организиране на допълнително производство и пускане на пазара на 10 000 нови копия и превърна заглавието в един от най-търсените коледни подаръци. Нестандартното решение за маркетирането на албума - да бъде разпространен ексклузивно за месец във верига магазини, се оказа изключително приветствано от публиката, която не спира да коментира и изпраща впечатления от новата музика на Лили Иванова във Facebook страницата й.

След изключително успешното национално турне с повече от 20 концерта в големите концертни зали в, летни театри на страната и Зала 1 на НДК в София, на 25 декември 2014 г. Лили Иванова и музикантите й – Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов и Росен Ватев, ще се качат на сцената на Sofia Live Club за един специален клубен концерт.

От екипа на Лили Иванова потвърдиха, че билетите от категорията "пред сцена" са разпродадени. Все още желаещите да присъстват на концерта имат шанс да го направят с билет от останалите категории от мрежата на Eventim и на място в клуба - всеки четвъртък, петък и събота след 18:00 часа.