Миленита: Един от най-хубавите месеци в живота ми беше този, в който бях Лора

Милена Николова - Миленита и Димо Алексиев гостуваха в предаването "Тази неделя"

Реклама

"Лора от сутрин до вечер" е рецепта за забавление, както може би повечето от телевизионните зрители са разбрали от трейлъра на филма, който от известно време се върти в ефира. Изпълнителката на главната роля в лентата – Милена Николова – Миленита, също потвърди това в предаването "Тази неделя”.  "Общо взето наистина си е рецепта за забавление и смях, според мен, защото това е един много забавен, развелкателен, недраматичен, весел филм.”

"Аз съм Лора и това е един от най-странните дни в живота й, в който й се случват разни страхотни премеждия. В тях я забъркват нейните приятели, като Димо.  Той е добър, после се оказва, че е лош, след това се оказва, че не е толкова лош”, разказа Миленита.

Димо Алексиев е в ролята на Тихо - зам.–министър на икономиката.  Актьорът спорели, че за първи път влиза в такава "длъжност" и сам се е подготвил за нея.  "Той е от готините зам.-министри", обясни Миленита за Тихо.

Екипът, който е работил над филма, е сътворил чудо почти ”за без пари”, смята Димо Алексиев. Автор на историята и режисьор на лентата е Димитър Коцев – Шошо, Никола Тороманов е сценограф, а оператор е Владимир Михайлов.

"Един от най-хубавите месеци в живота ми беше този, в който се превъплътих в Лора. Беше толкова забавно по време на снимките и това не можеше да не се отрази на самата енергия, с която оставаш, когато го гледаш. Повечето хора, с които си говоря, излизат с усмивка от салоните", каза още Миленита.

Повече за филма "Лора от сутрин до вечер" ще намерите на www.btv.bg/lora.