Коцето опознава Сиси отново

В „Домашен арест” този петък от 20:30 часа

Реклама

В следващия епизод на „Домашен арест”, този петък от 20:30 часа, зрителите на bTV ще видят как заради една безобидна семейна игра, Коцето осъзнава, че не познава достатъчно добре съпругата си. Обидена от този факт, Сиси решава да го накаже по най-болезнения начин за един мъж.

Гледай галерии от сериала >>

Объркан от поведението на половинката си, Коцето си поставя за цел да бъде първият мъж, който да „влезе в главата на жена си”. В замяна на солидно заплащане, той черпи информация от дъщеря си и, за негово съжаление, от мама Еми. За пореден път тъщата се възползва от отчаянието му и саботира опитите му да възстанови отношенията си със Сиси. Повярвал безрезервно на прочетеното в лексикона на Сиси от детските й години и на наученото от мама Еми, Коцето допуска грешки, които го докарват до пълна безизходица.

Каква е съвместната детска мечта на Анастасия и брат й Емко, бива ли го Коцето да играе на филми и как ще завършат опитите му да опознае съпругата си, зрителите ще разберат в следващия епизод на „Домашен арест” – на 1 ноември от 20:30 часа по bTV.