Коцето страда от свръхактивност

Този петък в „Домашен арест” от 20:00 часа по bTV

Реклама

Този петък в „Домашен арест” по bTV Коцето се пристрастява към нова енергийна напитка, която го прави свръхактивен. В следствие на това, той започва да се занимава с редица нетипични енергоконсумиращи дейности и почти успява да разруши къщата. Но негативните последици от пристрастеността на Коцето не спират дотук – благодарение на неадекватното си поведение, той успява да внуши на 100 Кила, че Зара е бременна.

Какъв ще бъде изходът и ще успее ли Коцето да превъзмогне пороците си, зрителите на bTV ще разберат този петък от 20.00 часа по bTV.

Гледай видео от сериала >>

Вторият за вечерта епизод на най-забавния ситком в ефира продължава с поредната доза неадекватно поведение от страна на Константин. С неистови усилия той се опитва да си спомни за обещанията, които дава на жена си, но всеки опит се оказва обречен. Причината се крие в това, че никога не я слуша като говори и автоматично се съгласява с нея.

Мама Еми ще се окаже в изключително добра позиция да се възползва от „слабостта” на Коцето и ще се опита да си извоюва редица привилегии. Как ще завърши всичко това, зрителите на bTV ще могат да проследят този петък от 20.30 часа по bTV.