Коцето убеждава света, че не е гей

Гледайте следващия епизод на "Домашен арест" по bTV

Реклама

В следващия епизод на „Домашен арест”, в петък - 8 ноември, от 20:00 часа, зрителите на bTV ще видят как Коцето става жертва на жълтата преса, където в поредица статии се твърди, че той е гей. В опитите си да докаже на света, че това твърдение не е вярно, той си купува розови обувки. Това по никакъв начин  не помага за прокарване на тезата му и неговите приятели намират все повече доказателства в подкрепа на тиражираните твърдения. Единствено Сиси напълно ги отхвърля, тъй като Коцето ясно й доказва, че е истински мъж е.


Объркан от поведението на близките си и притиснат от медиите, у Коцето се заформя истинска борба на силни съмнения. С помощта на приятеля си Райчо, той открива още едно предимство на това да разполагаш с много пари, а именно да си поръча статия, която го представя като истински мачо.
Междувременно, 100 Кила наранява Зара, но бързо намира начин да й се извини. Как звучи новото му парче, специално посветено на Зара, кой стои зад слуховете по адрес на Коцето, и появила ли се е гей-епидемия в къщата, зрителите ще разберат от следващия епизод на „Домашен арест” от 20:00 часа по bTV.