Неустоим сексапил мъчи Райчо този петък в "Домашен арест"

От 29 ноември сериалът на bTV ще радва феновете си с два последователни епизода

Реклама

В следващия епизод на “Домашен арест” този петък – 22 ноември, от 20:00 часа зрителите ще видят тъгата на Емко, който е силно депресиран поради факта, че не е сексуално активен от точно 247 дни.

Коцето решава да му помогне по всевъзможни начини – предоставя му услугите на платено момиче, но Емко, търсещ винаги интелектуалната страна на всяка жена, губи възможността да сложи край на таймера на сексуално неактивния си живот. Бащата на Коцето пък го съветва да заложи на истинската мъжка миризма, а именно на пот и прах. И онлайн срещите се оказват провал за Емко и силното му желание да бъде с жена.

Разгледайте галерии от сериала >>

В крайна сметка отговорът към неговото щастието се оказва в така добре познатата му област химията, която действа в негова полза с продукти като афродизиак. За съжаление обаче той попада в ръцете на неправилния човек – Райчо, който се превръща в сексуална мишена за всички жени, от баба Еми до младата Зара.

От 29 ноември, всеки петък от 20.00 часа, феновете на Коцето и компания ще могат да гледат вече по два епизода на любимия си сериал „Домашен арест”.