10 000 проследиха първия web концерт на живо в България и новото парче на Революция Z „Без вина”

Реклама

10 000 фенове на хитовата банда Революция Z гледаха първия web концерт на живо в България на http://revolution.btv.bg/. В празничната вечер на 24 май Иван Тишев, Мона Недева, Иван Иванов и Христо Михалков събраха 30 късметлии в известен столичен клуб и хиляди пред компютрите и мобилните си устройства, за да им представят най-новото си парче „Без вина”.

Щастливците, които спечелиха покана за концерта на живо участваха в томбола за 23 награди, сред които мобилни телефони и таблети. Те пяха и танцуваха с хитовете на Революция Z „Аз искам”, „Никога няма да бъдеш”,  „Миналото в нас”, кавъри на известни поп рок банди в интересни аранжименти, както и най-новото в репертоара им - „Без вина”. Почитателите на групата, които проследиха събитието в реално време на http://revolution.btv.bg/, проявиха сериозен интерес към предстоящия пети сезон на едноименния сериал на bTV Media Group и споделиха, че очакват с нетърпение завръщането му на малкия екран.



Иван Тишев, Мона Недева, Иван Иванов и Христо Михалков обещаха на феновете си едно горещо музикално лято, раздадоха десетки автографи и споделиха, че работят по албум, който ще представят през 2016 година.