Реклама

Утре вечер - 15 август, от 20:00 часа по bTV Cinema "Революция Z" ще получи престижна награда за рок група. Но бандата няма да бъде в пълния си състав при връчването на статуетката. И докато напрежението между музикантите нараства, Боби печели все по-добри позиции в продуцентската компания на Кадиев. Но доверието води след себе си и доста отговорности.

Цеков е изправен пред сериозно предизвикателство, за да спаси 197-о. Той ще организира всички преподаватели в отборна работа, за да модернизират институцията и да докажат, че са единни във високия просветен дух. Но някой ще опита да узурпира техните усилия с мръсни номера и "биологично оръжие".



Фипо остава неутрален в разгарящата се война между двата лагера в "Революция Z", притеснен най-силно от възможността с Криси да станат родители. Докато Боби и Мира търсят добре платени, но комерсиални участия, Тино и Ани решават да останат само двамата... и с музиката. Но за да продължат да свирят, ще трябва да намерят нови попълнения таланти. Какво ще се случи с групата, зрителите на bTV Cinema ще разберат утре вечер от 20:00 часа.