"Революция Z" решават бъдещето си след края на училище

Гледайте епизода утре вечер по bTV Cinema

Реклама

Утре вечер от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema Цеков ще изпусне ситуацията в 197-о от контрол. И то в последния и най-критичен момент за училището. Но директорът е прозорлив – той свързва инцидентите и намира общото между тях – предателят е вътрешен човек. Но дали е сред редиците на преподавателите, учителите или възпитаниците?

Невинен и несправедливо набеден ще понесе гнева на Цеков, но младежите от „Революция Z” няма да оставят нещата така. Те ще се впуснат в разследване по казуса и ще направят всичко възможно да открият точните обстоятелства на престъплението.

Филип също ще се окаже обект на издирване. И то не от кого да е, а от учени от БАН и НАСА. Решил 300-годишен математичен проблем, барабанистът ще бъде признат за гений. И не само неговото бъдеще започва да се изяснява. Боби се замисля за кариера, а Ани и Стефото стават все по-близки. Тя споделя желанията си за това с какво иска да се занимава след училище, а той й дава ценни съвети от собствения си опит от пътешествията по света.

Страстите се разгарят все повече в дома на Маринова. След една провалена афера, младата майка се бори ревностно за свободата си. Но Савов започва да гледа на нея по съвсем нов начин. Каква ще бъде присъдата на Деси, зрителите ще разберат утре вечер от 20:00 часа в "Революция Z" по bTV Cinema.