"Революция Z" спасяват училището си в предпоследния епизод от сериала - утре вечер от 20:00 часа в по bTV Cinema

Любовта ще изправи и Тино пред морална дилема

Реклама

Утре вечер от 20:00 часа по bTV Cinema в „Революция Z” Цеков ще даде всичко от себе си, за да разобличи публично саботьора на 197 СОУ и така да спаси училището. Директорът ще сезира и полицията, и медиите, но схемата ще се окаже доста по-оплетена и мръсна. Кой ще разкрие истината и кой седи в дъното на заговора?

Ситуацията е безнадеждна и въпреки усилията на целия колектив, училището ще затвори врати. Поне така изглежда, докато с казуса не се заемат „Революция Z”. Те ще организират „ударна бригада” и ще осигурят на нищо неподозиращия Цеков така бленуваното спасение.


Отношенията между Маринова и Савов стават все по-сложни. Изгубени в непризнатите си чувства и съвместно съжителство, напрежението между тях нараства и те започват да се отдалечават един от друг. Любовта ще изправи и Тино пред морална дилема – дали да подкрепи Ани в мечтата й за доброволческа дейност и далечно пътуване или да я задържи при себе си. В същото време има и сериозна работа - „Революция Z” подготвят голям концерт пред чужди продуценти. А Боби и Мира са на крачка от създаването на нов голям хит.  

Още какви изненади са подготвили „Революция Z” в предпоследния епизод от сериала, зрителите на bTV Cinema ще разберат утре вечер от 20:00 часа.