Ани и Тино на Бал без маски

Или как екранните любимци от "Революция Z" придружиха двама абитуриенти на бала им

Реклама

Любимците на тийнейджърите Ани (Джулия) и Тино (Никола) от „Революция Z” станаха част от инициативата Сердика Център – „Бал без маски”.

В навечерието на абитуриентските балове провокацията към младите хора бе да се доверят на семплия стил и да бъдат естествени на едно от най-важните събития в живота си.

Каузата „Бал без маски” събра кръг от елегантни и неподправени млади хора, за които повече грим не означава обезателно по-добра визия. Чрез специално приложение в социалните мрежи екип от стилисти и фенове избра четиримата най-стилни абитуриенти, които се превърнаха в модните посланици на Сердика Център.

Разбира се, имаше и награди, защото естествената красота и неподправеното поведение и стил заслужават да бъдат насърчавани. Двама от посланиците на модата бяха придружени от Ани и Тино и бяха закарани на бал с Audi Q7. Другите двама спечелиха пълно преобразяване в предаването „Модерно”. Така по един ненатрапчив начин тази година Сердика Център превърна в новина естествените и стилни абитуриенти.