Чочо става звезда, а Станислав търси истината за рода си - в "Скъпи наследници" на 30 април

Реклама

Речта, която Чочо (Юлиян Петров) прави по радиото в защита на Диди (София Бобчева), става хит в социалните мрежи, а самият той се превръща в звезда. Популярността му толкова е нараснала, че дори е поканен да гостува в предаването „Преди обед“ по bTV от водещите Александър Кадиев и Десислава Стоянова. Славата определено му харесва, а гаджето му Поля (Рая Пеева) дори има нова професионална изненада за него. Каква е тя - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Месец след заминаването им за Алпите, Борис (Орлин Павлов) и Любо (Дарин Ангелов) се завръщат в Бели Вит. Всички са щастливи от появата им, единствено Ани (Лорина Камбурова) все още предпочита да се крие. След известно колебание полицаят все пак решава да се види с нея, но дали срещата им ще премине в приятелски тон?

След като на Бъдни вечер разбира, че Румен (Любо Ковачев) й е изневерил и с шефката им Панова, Катя (Даяна Ханджиева) се досеща, че именно той е причината и за провалената й специализация в Америка. Как ще реагират на този факт родителите й и как ще премине поредната им среща в болницата - разберете от 18:00 часа по bTV.

Диди (София Бобчева) все още не е махнала бебето, което изнервя Васил (Антоний Аргиров). Тя използва всевъзможни оправдания защо отлага решението си. Междувременно Станислав (Петко Венелинов) се е заел със задачата да научи историята на рода си. Оказва се обаче, че информацията за семейство Дочеви е изключително оскъдна.

Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) пък са се заели да открият бракониери, които ловуват в местната гора.