Мъжът на Милица пристига в Бели Вит, а Румен иска да разбере той ли е бащата на бебето на Катя

В "Скъпи наследници" на 9 май от 18:00 ч. по bTV

Реклама

Новината за топлия извор с минерална вода в Бели Вит привлича вниманието на голям бизнесмен - бившия съпруг на Милица (Койна Русева) Георги Пенчев (Михаил Билалов). Той цели да спечели концесията и поради тази причина пристига в селото. Как ще реагират на появата му Милица и Станислав (Петко Венелинов) и ще успее ли инвеститорът да убеди Цветан (Веселин Калановски), че трябва той да вземе поръчката - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Румен (Любо Ковачев) е твърдо решен да разбере той ли е бащата на бебето на Катя (Даяна Ханджиева), като Борис (Орли Павлов) става свидетел на поредния им скандал. Дали прикованият в инвалидна количка спортист най-накрая ще научи, че има шанс той да е бащата - разберете от 18:00 часа, по bTV.

Новият полицай в Бели Вит не буди много симпатии сред местните. Човекът на закона праволинейно следва правилата, което не е много по вкуса на жителите. Въпреки, че успяват да го убедят да поведе кукерския ритуал, Чавдар стъписва всички с отказа си да отпие от ракията.

Чочо (Юлиян Петров) се сближава все повече с Поли Генова, а тя променя стила и имиджа му. Как обаче радиоводещият ще отговори на въпроса на певицата защо се е разделил с Поля (Рая Пеева) и ще успее ли екстравагантната блондинка да спечели сърцето му?

Иван (Вальо Танев) се притеснява от прекалено близките отношения между Снежи (Искра Донова) и Марин (Димитър Баненкин). Как ще реагира на съмненията му Венета (Ивана Папазова)?