Радио водещият Чочо от „Скъпи наследници“ се пренася в най-силния радиоефир в България със собствена рубрика в N-JOY

От 3 септември феновете на мегапродукцията на bTV ще следят рубриката на актьора Юлиан Петров всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа

Реклама

Актьорът Юлиян Петров, познат на феновете на „Скъпи наследници“ по bTV като Чочо от радио „Бели Вит“, започва своя рубрика в ефира на N-JOY от 3 септември. Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа той ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от телевизионната поредица и специални гости, Юлиан ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на „Скъпи наследници“.

Още преди продължението на хитовата драмеди поредица, което стартира на 17 септември по bTV, Юлиян Петров ще припомни събитията и моралните казуси на Бели Вит в първите 100 епизода на „Скъпи наследници“. В рамките на радиорубриката по N-JOY талантливият актьор ще провокира радиослушателите на най-голямата музикална радиоверига в България като открехва завесата към сюжетното развитие на сериала. Изцяло в стилистиката на лидера в националния радиоефир, той ще предложи на слушателите на N-JOY само хитова музика, забавление и игри със специални награди.

Феновете на „Скъпи наследници“ ще проследят продължението на поредицата от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часа и до седем дни след ефир на btvplus.bg. В рамките на 70 епизода събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието. Традиции и модерност ще търсят начин за съжителство, шансът за ново начало ще събуди предприемчивостта, но и подлите ходове в играта на бизнес. Очаквайте повече в новата рубрика на Юлиян Петров само по радио N-JOY.