Ще оцелее ли Борис след зверската катастрофа

В "Скъпи наследници" на 7 май от 18:00 ч. по bTV

Реклама

Борис (Орлин Павлов) отново трябва да се бори за живота си, след като претърпя ужасяваща катастрофа, предизвикана от бракониерите в Бели Вит. Ще успее ли и този път да надвие смъртта - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Поредният инцидент със сина му, влошава здравословното състояние и на Косьо (Георги Кадурин). Налага се и той да промени начина си на живот, но дали е готов да се раздели със старите си навици?

20 дни след катастрофата, животът на някои от жителите на Бели Вит доста се е променил. Чочо (Юлиян Петров) и Поля (Рая Пеева) вече са национални радио звезди, като предаването им се радва а голям интерес. Добрите отношения между тях обаче са само по време на ефир, тъй като двамата окончателно са се разделили. Връхлетялата го слава определено влияе на Чочо, който все по-рядко има време за приятелите си и противно на твърденията си прекарва доста време в града.

В навечерието на Сирни Заговезни всички си искат прошка един от друг. Сред тях са и Милица (Койна Русева) и Марин (Димитър Баненкин). Дали така ще сложат край на дългогодишната си вражда - разберете от 18:00 часа, по bTV.

За ужас на Снежи (Искра Донова), Ани (Лорина Камбурова) се е отдала на среднощни купони с мъже и алкохол. Диди (София Бобчева) пък е твърдо решена да става бизнесдама и споделя поредната си гениална идея с баща си и брат си. Ще я подкрепят ли?

Ленин (Филип Аврамов) вече е горд собственик на малко кътче земя, а в дома на Дочеви става късно съединение, което принуждава членовете на фамилията да търсят места, където да преспят. Къде ще се настани бременната Катя (Даяна Ханджиева)?