Ще се справят ли Дочеви с втората задача на бай Дочо

В "Скъпи наследници" на 24 май от 18:00 ч. по bTV

Реклама

Дочеви се заемат със задачата да изпълнят и второто условие на бай Дочо и са в трескава подготовка за голямата гощавка, която ще дадат на всичките си съселяни. Въпреки че се опитват да запазят в тайна причината за този неочакван пир, адвокат Перпелиева (Надя Иванова) издава пред всички скритата задача, която се крие зад благородното им дело. Дали разкриването на истината няма да се окаже причината за провала на всички и какви са поредните опити на Косьо (Георги Кадурин) да саботира фамилията – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Докато семейството се опитва да запази шансовете си за спечелването на наследството и оставане в селото, Борис (Орлин Павлов) е твърдо решен да попречи на плановете на Георги (Михаил Билалов) да изкупи всички земи в Бели Вит. Двамата ще се изправят един срещу друг в борба за поредното апетитно парче земя.

Чочо (Юлиян Петров) е при баща си с молба да даде разрешение за протест в селото. Кметският наместник обаче отново ще ядоса сина си, когато в разговора им се намеси името на Поли Генова.

Междувременно сближаването на Любо (Дарин Ангелов) и голямата дъщеря на Колев (Китодар Тодоров) ще ядоса полицая и той ще го предупреди да не се занимава с момичето му. Как обаче ще реагира тя на това условие – от 18:00 часа, по bTV.