Дженифър Лав Хюит

Реклама

Дженифър Лав Хюит е най-позната на зрителите на bTV като Мелинда Гордън от свръхестествения сериал „Шепот от отвъдното”. От 2 юли единствено потребителите на  voyo.bg ще имат възможността да гледат и превъплъщението й в сексапилната масажистка Райли, която освен СПА процедури, предлага на клиентите си и някои „екстри” - в новия сериал „Специални клиенти”.
Идеята за сериала, на който Лав Хюит е и изпълнителен продуцент, идва от едноименния филм, в който тя участва през 2010 отново в ролята на Райли, а това й носи дори номинация за награда „Златен глобус”. Зад гърба си талантливата актриса има още много участия в телевизионни поредици, както и филми за малък и голям екран. През 2000-ната печели адмирациите на критиците като Одри Хепбърн в телевизионния филм „Историята на Одри Хепбърн”. Още като тийнейджър пък тя получава главна роля в хитовия трилър „Знам какво направи миналото лято”.
С кариерата си Лав Хюит обхваща много сфери на шоубизнеса с изявите си не само като актриса и продуцент, но и като режисьор, певица, композитор, а дори и писател. Първата и авторска книга „The Day I Shot Cupid” беше издадена през 2010-та и се превърна в нюйоркски бестселър.