Колин Егелсфийлд

Реклама

Сред последните роли на Колин Егелсфийд е хитовата романтична комедия с Кейт Хъдсън „Нещо назаем”. Той има участие и в няколко независими продукции като „Непознат в Рая”, където си партнира със Стюард Таунсенд.
Преди да започне актьорската му кариера Егелсфийлд има доста успешни изяви като модел и взима участие в дефилета по подиумите на Милано, Ню Йорк и Париж, и работи за компании като Ralph Lauren, Versace и Calvin Klein.
Големият му пробив на екрана идва с теленовелата „Всички мои деца”, където изпълнява ролята на Джош в продължение на три сезона, а това му отваря вратите към в роли в популярни сериали като „Братя и Сестри”, „Закон и ред”, „Клъцни - срежи” и „Момичетата Гилмор”.
В „Специални клиенти” той изпълнява ролята на Еван Паркс – по-малкият брат на избягалия съпруг на Райли – Кайл. Еван изглежда дълго е живял в сянката на брат си и сега за първи път има възможността да покаже колко наистина струва самият той.
Освен модел и актьор, Егелсфийлд е и предприемач. Той сам основава компания за тениски на име „Shout Out!”, а концепцията е, че клиентите могат сами да създават надписи за своите тениски, които дори имат възможност да променят след това. С компанията Колин подпомага финансово няколко благотворителни организации за младежко развитие.