Сибил Шепърд

Реклама

Сибил Шепърд е истинска икона за телевизионните зрители, а феноменът, който тя представлява, е рядко срещан. От актриса, през музикант, писател, продуцент, модел и дори до кралица на красотата, Шепърд успява да покори сърцата на феновете вече десетилетия наред.
Тя участва в множество телевизионни продукции, сред които „Жълтата роза” и „Лунна светлина”, за които печели две номинации за награда „Еми” и една номинация за „Златен Глобус”. За наречения на нея сериал „Сибил” получава три номинации за „Еми” и успява да спечели наградата „Златен глобус”. Една от вечните й роли е тази на красавицата Бетси от „Шофьор на такси” с Робърт де Ниро.
Южнячката от Мемфис, Тенеси, освен на големия и малкия екран, има множество роли на театралната сцена, 11 музикални албума, както и корици в списания като „Vogue”, „Glamour”, „People”.
В момента тя изпълнява ролята на Линет – майката на главната героиня Райли Паркс от сериала „Специални клиенти”. Линет е типичната тексаска със силен характер и в много ситуации се оказва най-силната опора на Райли през трудните моменти с изчезването на съпруга й Кайл.