Какво се случи в епизод 28 на "Татковци"?

Реклама

Когато Тодор казва и на Ивана, че с Кики се връщат в Смолян, Ивана започва да го умолява да си промени решението. Тодор е непреклонен, затова Ивана решава да действа през детето. Убеждава Кики, че баща й иска да я отдели от нея и от приятелите й. Кики се разстройва.

Слави не може да проумее защо Галя си тръгна, след като имаха „романтична вечер за помиряване“. Пита Дана какво се случва с Галя и тя го отрязва с изречението : „да не мислиш, че си единствения“. Слави е в шок, мисли си, че жена му има любовник. Започва да я следи. Вижда я с шефа й и решава, че той е любовникът.

Междувременно Дана и Радо разбират, че Биби е прибрана в полицейския участък за хулиганство. Христо им показва видео, в което Биби целува полицайка. Видеото е провокация за социалните мрежи. Радо и Дана „освобождават“ Биби, разпитват я какво се случва, защо се държи така. Моника я издава, че е влюбена. Дана я разпитва кое е момчето, Биби не казва врътва се и тръгва, Дана започва да й рови във вещите и да й чете дневника.