Какво се случи в епизод 34 на "Татковци"?

Реклама

Алекс изгонва Андреа не само от офиса си, но от живота си завинаги. Андреа търси помощ от асистентката му Еми, предлага й да се обединят срещу Алекс, но Еми отказва да действа срещу Алекс. Накрая Андреа решава да действа сама.

Биби се оплаква да баща си и новата му жена Жени, че майка й Дана не я оставя намира, че постоянно я следи какво прави. Жени подсказва, че майка й ще я остави намира, когато си намери мъж. Биби и Христо, правят регистрация на Дана в сайт за запознанства със „сериозни” хора. Дана разбира, че някой й е направил регистрация в сайт за запознанства, разбира, че това е дъщеря й, иска регистрацията да бъде изтрита, но Биби не й казва паролата. В края на серията Дана твърди, че няма да реагира на запитванията в сайта, но когато вижда, че доста мъже са проявили интерес към нея, се почувства поласкана и се замисля дали наистина трябва да изтрие регистрацията си.

Още едно отровено животно умира в ръцете на Тодор. Той вече е бесен. Решава, че няма да чака само какво ще направи полицията, а да събере всички собственици на домашни любимци в пицарията на Слави, за да ги предупреди да водят животните си на повод и да внимават да не ядат нещо по улиците. Когато накрая пристига на това събрание и Алекс, сервитьорката Чучи не го пуска да влезе в пицарията, защото в интернет е изтекло съобщение, че Адвокат Александър Костов е заразен, а продължава да приема в офиса си клиенти.

Веднага след събранието в пицарията, Тодор вижда Здравко да излиза от магазин с кутия отрова за мишки. Тодор вече е сигурен, че Здравко е отровителят на животните в квартала.