Какво се случи в епизод 45 на "Татковци"?

Реклама

Жени настоява пред Радо да говори със сестра си да намали цената на нейната част от парцела за къщата. Радо отказва. Жени говори с Галя сама, Галя казва, че имам нужда от парите, защото тя вече живее самостоятелно, а и има трима сина. Накрая Радо и Галя се разбират, че всичко ще остане така, както са се договорили и няма да позволят парите да им развалят взаимоотношенията. Галя получава добра сума пари.

Слави е предложил на Галя пари, защото знае, че тя не поличава голяма заплата. Но Галя му отказва. Слави е притеснен дали това не означава, че Галя си е намерила друг мъж, който се грижи за нея. Накрая Слави разбира от Радо, че тя е получила сума пари и обвинява Галя, че е скрила от него, че е станала богата, защото иска тези пари само за себе си.

Еми все още не е казала на Дани дали му ще му даде шанс, като се съгласи да опитат да имат истинска връзка. Но когато Дани идва в дома на Алекс, докато тя се грижи за сина му, Еми вижда, че Дани се занимава много хубаво с детето и е истински забавен човек. Алекс заварва тримата заедно в дома си и започва още повече да се дразни от Дани и да ревнува Еми от него. Еми забелязва тази ревност и това я забавлява. Накрая тя се съгласява да даде шанс на Дани и те ще стават гаджета наистина, а не както досега само за пред Алекс.

Дана разбира, че радо и Жени наистина ще си строят къщата. Това я натъжава, защото тя се чувства самотна, докато бившият й съпруг Радо очевидно е щастлив. Под влиянието на настроенията си, Дана съветва Галя, че е по-добре да се върне при Слави, отколкото да продължава да се надява на развитие с Филип. Галя не е съгласна, защото Слави с нищо не е се е променил, а напротив – става все по зле.