Какво се случи в епизод 54 на "Татковци"?

Реклама

След като Еми е казала истината на Радо (Жени и Алекс са правили секс, когато Радо и Жени вече са били зоедно), Радо се кара с Алекс, дори го удря, а след това и с Жени, събира си багажа и отива при Дана, където прекарва една вечер в игри с малката си дъщеря. На следващия ден, осмислил думите на хората, с които е говорил (когато Жени е спала с Алекс, Радо още е бил женен, обещавал е, че ще се разведе и все е отлагал), Радо решава да се прибере. Жени го чака, готова да се извини, но и да припомни, че той я е излъгал съвсем наскоро и то за нещо много важно – че е без работа. Сдобряват се, дори си правят еднакви подаръци – кактуси. В крайна сметка се стига до мълчаливо сдобряване и между Алекс и Радо – Радо му помага да смени спукана гума.

Разбрал, че Макс е виновен за синината на Кики, Тодор отива да говори с него и заедно с Алекс успява да изкопчи истината – Макс е влюбен в Кики. По съвет на баща си Макс подарява на Кики сутиен, а тя на него – целувка. Двамата с Тодор пращат писмо на мама, за да й съобщят за първата целувка на Кики.
Ивана праща социалните в градината, където става ясно, че синината на Кики е получена по случайност от друго дете, а Дана успява да посади съмнението, че Ивана действа, водена не толкова от грижа за детето, колкото от ненавист към зет си. Ивана е бясна, решава, че трябва да намери човек в системата, който може да бъде манипулиран.

Междувременно Слави се опитва да накара Христо да обещае да си мълчи за това, което е видял – Слави и Чучи са правили секс. Христо е бесен не само защото баща му изневерява на майка му, но и защото е влюбен в Чучи. След като Слави забранява на Никола да ходи на фехтовка, напрежението в дома на Митеви става непоносимо. Христо отива да говори с Галя, която го кара да изплюе камъчето. Това, което чува, я кара да си събере багажа и да се нанесе при Филип.