Какво се случи в епизод 66 на "Татковци"?

Реклама

Дани се скарва с Алекс за това, че му е откраднал идеята за подарък на Еми по случай рождения й ден  - да изпее любима нейна песен. Алекс представя на Еми това за своя идея. Дани е бесен, Алекс го уволнява. Когато накрая Еми отива да защитава Дани пред Алекс, той неочаквано й казва, че е влюбен в нея. От шока на Еми й падат очилата.

Социалната работничка Анастасова се среща с Тодор, веднага след като е прибрал Кики от покрива, на който се укриваше. Анастасова казва на Тодор, че е впечатлена от начина по който се отнася с детето и че ще е на негова страна при взимане решение от съда. Тодор помолва Анастасова да му позволява да вижда детето, докато се чака решението на съда, тя му обещава, че още същия ден ще съдейства за това и накрая Тодор и Кики, щастливи си играят в дома на Тодор. Неочаквано Кики казва на баща си, че е заварила в градината баба Ивана да разговаря със Здравко. Тодор е изненадан, че те изобщо се познават. Кики му казва, че е чула да си казват – „ние двамата трябва много да внимаваме.” Тодор се съмнява, че Ивана и Здравко кроят нещо.

Галя настоява пред Слави да говорят откровено с децата си за техните връзки – съответно с Чучи и с Филип. Докато решат кога да направят това, Нико вижда преди една тренировка майка си да се целува с треньора му. Нико е потресен. Когато най-после Слави и Галя провеждат този разговор  децата, се провалят – Нико  е обиден и на двамата – защото е осъзнал, че заради тази връзка на майка му, баща му е  забранявала да ходи на тренировки.