Какво се случи в епизод 68 на "Татковци"?

Реклама

Въпреки че е правила секс с Алекс, Еми не променя решението си да напусне фирмата. Тя споделя със сестра си какво е станало, тъй като – въпреки че осъзнава, че Дани е правилният избор – има колебания. Сестра й й помага да затвърди мнението си и тя заявява на Алекс, че не желае да контактува повече с него. Алекс, който наистина е влюбен, е смазан.

Дана не може да отиде на шопинг с дъщерите си и натоварва с тази задача Радо. Той приема предизвикателството, но въпреки желанието си да държи ситуацията под контрол е лесно манипулиран от момичетата, които накупуват огромно количество излишни неща. Дана е бясна, кара Радо да върне почти всичко в магазина.

Междувременно Ивана и Здравко са силно притеснени, че Тодор е надушил заговора им, но не са наясно точно колко от истината знае. Ивана се страхува, че ще изгуби внучка си, а Здравко – Яна. Ивана се опитва да накара Анастасова да спре да рови, но социалната работничка става все по-подозрителна към нея, особено след разговор с Дана. Отчаяна Ивана предлага на Анастасова подкуп.