Какво се случи в епизод 70 на "Татковци"?

Реклама

Слави продължава да се инати относно креслото, което Галя иска и отказва да стане от него. (има общо семейно кресло, което всеки иска да себе си). Галя също не отстъпва и търси начин да подмами Слави да й преотстъпи креслото. Когато не успява, Галя решава „да открадне“ колата на Слави.

Целувката между Алекс и Еми (на което става свидетел Дани) напълно разрушава отношенията й с Дани, който не намира сили да й прости и къса с нея. Разочарована, Еми се дистанцира от Алекс, който изцяло обвинява за случилото се. Алекс се опитва да поправи отношенията си с Еми, но когато не успява, решава да постъпи мъжки и заявява на Дани, че тя още обича него и той  няма повече да им пречи.

Въпреки, че Тодор намира сили да й прости, Ивана продължава да се чувства виновна за всичко случило се и решава да замине. Преди да го направи, тя окончателно прекратя взаимотношенията си със Здравко, след което се сбогува с Тодор и Кики и заминава. Притеснен за Яна, Тодор решава да й сподели какво е научил за Здравко, което мотивира Яна да изгони Здравко веднъж завинаги.