Какво се случи в епизод 71 на "Татковци"?

Реклама

След като Галя му взема колата, Слави е принуден да зарежда пицарията с велосипед. Освен това момчетата му правят проблеми, защото не са свикнали да се придвижват пеша. В крайна сметка той решава да направи жест - оправя счупеното кресло и й го носи. Опитът за примирие обаче завършва зле, защото Слави вижда дребна драскотина на калника на колата и вдига пореден скандал на жена си.

Дана разбира, че Вени е пробила носа на Биби (Христо случайно се изпуска), двете отиват да говорят с Филип, а след това и със самата Вени, която се държи арогантно и лъже, че идеята е била на Биби, която я е помолила да й помогне. Филип този път не застава на страната на дъщеря си, дори отива да говори с класната й, от която разбира, че Вени е правила пиърсинги и на други деца, чиито родители също са се оплакали. Филип наказва Вени да не излиза един месец.

След като е видял целувката на Еми и Алекс, Дани не е склонен да й прости, въпреки че Алекс го е уверил, че няма нищо между тях. Съкрушена Еми отива с Жени в пицарията, където си напива и прави сцена на Алекс. На другия ден Макс, който е разтревожен за страдащия си баща, успява да излъже Еми да дойде у тях, където я убеждава да излязат на двойна среща с Кики и Алекс.