Какво се случи в епизод 74 на "Татковци"?

Реклама

Вени казва на Христо, че би излизала с него, само ако направи нещо смело – например да открадне нещо. Христо се надъхва и открадва от магазин скъп парфюм. Все още не е ясно дали наистина го е откраднал или го е купил. По-късно Вени излъгва Галя,че парфюмът й е подарък от баща й. Галя скастря Филип, че продължава да глези дъщеря си и става ясно, че Филип не е купувал парфюм. Галя разбира, че парфюмът е подарък от Христо.

Слави разбира, че Галя си е поръчала по интернет колет с моминското й име. Това го вбесява, за него това е предателство на фамилна основа. Радо разбира, че Галя и Слави се карат жестоко и решава да ги сдобрява и да им бъде медиатор, като споделя своя успешен опит във връзката си с Жени. Когато ги събира, Галя и Слави се скарват още по-лошо, Радо се е провалил.

Дана приютява Яна. Майка й я търси у тях, не я намира и се среща с нея в детската градина. Лиляна настоява, че Яна трябва да се върне при мъжа си. Яна заявява, че не е съпруга на Здравко и никога няма да бъде! Лиляна подстрекава Здравко да направи нещо, което Яна харесва, за да си я върне. Здравко връща ключа на Яна, тя се чуди как да разбира това.