Какво се случи в епизод 76 на "Татковци"?

Реклама

Христо е разкрил пред Слави и Галя, че не е крал, а е купил парфюма за Вени. Моли ги да не го издават пред нея, за да си остане герой в нейните очи. Галя не е съгласна, че трябва да лъже, Слави го подкрепя, че трябва да се държи като мъж и да не си признава нищо. Галя се вижда с Вени, отново се конфронтират и в яда си, Галя казва, че Христо е купил парфюма, а не го е крал. Вени унижава Христо пред съученици. Христо е бесен на родителите си, че са го предали. Това е нов повод са сериозен скандал между Слави и Галя и накрая, за първи път, те стигат до думичката „развод”.

Радо е увлечен от книгата, която му е дала Дана, за хората и връзките. Жени се дразни, че книга на Дана занимава толкова много Радо, но и тя в един момент проявява интерес. Повлиян от мъдростите в книгата, Радо се опитва да менторства по отношение на Слави и Галя, но така и не успява да направи нещо и те стигат до идеята за развода.

Яна е вбесена от плаката с личното послание, който Здравко остави пред детската градина в края на предната серия. Яна накъсва бясна плаката. Баща й Петко й казва, че е наясно какво се случва между нея и Здравко и винаги ще бъде на нейна страна. Това дава нов импулс на Яна и тя решително тръгва да де разделя със Здравко. Заварва го вкъщи, да разговаря с майка й. Лиляна отново застава на страната на зет си, това още повече ожесточава Яна. Накрая тя връща книгата за избор на имена на Здравко и му заявява, че това вече наистина е краят.