Какво се случи в епизод 77 на "Татковци"?

Реклама

След като се изпуска, че може би трябва да се разведат, Галя започва да се съмнява, че това е правилното решение. Слави е против, но след поредния скандал с Галя започва да приема, че може би за тях двамата няма друг вариант освен развод.

След като Еми официално се нанася при Алекс, той започва да става все по-обсебващ, което започва да притеснява Еми. Еми чак сега разбира, че Алекс никога преди това не е бил влюбен и не знае как точно да се държи в една сериозна връзка.

Последната рисунка на Мони предизвиква различни реакции у Дана и Радо. Дана не харесва рисунката, защото е по-малка на нея от Радо, докато Радо е горд от “творбата” на дъщеря си. Биби вижда възможност в сутиацията да създаде малък семеен хаос и предлага на Мони да направят рисунката на тениска. Дано е против, но Радо не успява да откаже на Мони и изпълнява желанието й като дори обещава никога да не сваля тениската. Когато обаче Жени вижда тениската, на която я няма нея и бебето, тя настоява от Радо никога повече да не я облича.