Какво се случи в епизод 79 на "Татковци"?

Реклама

След като Здравко е издекламирал в градината стихотворение, написано от него за Яна, Кики натиска Тодор да е по-активен в ухажването й. Тъй като той няма такива намерения, тя взема нещата в свои ръце и с помощта на Нико написва стихотворение, което подарява на Яна от името на Тодор. Тодор и Яна са наясно какво се случва, но Яна все пак приема покана за вечеря у Тодор. Здравко пък изненадва Яна с живо изпълнение на неин любим изпълнител.

Радо рови в кофата, за да извади тениската, която Жени е изхвърлила и негов бивш учител го взема за клошар. Освен това цялата ситуация с тениските тотално се обърква и Дана настоява Радо да сложи край на тоя цирк. Той обаче отново не успява и лъже Мони, че ще носи само нейната тениска. Мони го хваща и тайно изрязва от тениската на Жени лицето й.

Алекс организира романтична вечер за Еми, която се чувства малко неловко от толкова много внимание, тъй като никога не го е получавала.

С леко подбутване от страна на Филип и Чучи Галя и Слави най-накрая решават (всеки поотделно), че искат развод. Когато обаче става ясно, че и двамата искат Алекс да ги представлява, това води до поредния скандал.