Какво се случи в епизод 82 на "Татковци"?

Реклама

Макс се държи дръпнато и студено с внезапно появилата се Валерия, като в един момент признава на Алекс, че се страхува, че майка му ще го раздели от баща му. Еми също не е  доволна от пристигането й, но Алекс я уверява, че ще се прави със ситуацията. В опита си да го направи, той се вижда принуден да покани Валерия да живее с тях за известно време. Валерия се държи странно, намеква, че изминалите месеци са били тежки и травматични.

Слави е в тотален шок от молбата за развод, която е получил от Галя. Най-много го стряска идеята, че може да изгуби децата си. Същата мисъл тормози и Галя особено след неуспешния й опит да обясни на момчетата какво всъщност се случва.

Стресът не позволява на родителите на Христо да забележат, че той наближава важен момент от живота си - на път е да прави секс с Вени, която е доста напориста. Слави прави комичен опит да говори с него за безопасния секс, но не му се получава и той се отказва, като обаче не пропуска да му даде презерватив. В крайна сметка Христо и Вени остават насаме на дивана на Слави, където Галя ги хваща почти “на калъп”.

Тодор води Яна в кучешки приют, където се запознават с Маги, която силно се възхищава от Тодор (става ясно, че той редовно доброволства в приюта). Тодор и Яна разхождат кучета и се забавляват. Лиляна разбира за срещата им и се опитва отново да трие сол на Яна, но този път тя не й обръща внимание. Лиляна споделя със Здравко, който обаче отказва да влиза в конфликт с Тодор, защото има нова идея - обещава на Яна, че независимо от развитието на отношенията им, ще построи къща специално за нея.