Какво се случи в епизод 86 на "Татковци"?

Реклама

Жени заварва Дана и Радо в мазето, вдига скандал, Дана я обижда. Жени заявява, че единствения начин да прости на Радо е, ако и Дана, и Мони й се извинят. Вместо да се извини обаче Мони обвинява Жени, че е причина родителите й да са разделени и я обижда. Дана също прави опит за извинение по молба на Радо, но и той завършва със скандал между двете. Същевременно Мони признава защо е затворила родителите си в мазето - за да се заобичат отново. Въпреки че са умилени, Радо и Дана й налагат строго наказание - никакви аксесоари и дрехи за принцеса за цяла седмица.

Най-накрая Валерия признава защо не смее да излиза и защо е оставила Макс - била е жертва на домашно насилие от страна на тогавашния си партньор. Тъй като той е човек с влияние и връзки, свързан освен това с престъпния свят, й се е наложило да бяга и да се крие, а за Макс да намери безопасно място. Еми не й вярва, смята, че преувеличава, за да се възползва от Алекс. Слави дава идея на Алекс как да се справи със ситуацията с двете жени - да наеме квартира на Валерия, докато тя се справи с кризата в живота си. Макс обаче отказва да пусне майка си.

Вени и Христо се разбират да изчакат със секса, докато настъпи подходящия момент. Галя обаче намира презерватива, който Слави е дал на Христо. Тя решава да говори с Вени, която в крайна сметка признава пред нея и Филип, че нищо не са правили с Христо и че всъщност е девствена. При разговора си със Слави на тази тема Галя най-накрая си признава, че всичко това я притеснява толкова много, защото не е готова Христо да порасне.

Тодор разбира, че кучешкият приют има финансови затруднения и скоро ще трябва да затвори. Предлага да прегледа документацията заедно с Маги – ако могат, да намерят поне временно решение. Междувременно Кики успява да убеди Яна, че Тодор е самотен и нещастен и едно изненадващо посещение от нея би го зарадвало.  Яна се появява точно когато Маги и Тодор са се вглъбили в общата работа, нещастна е и се оттегля.