Какво се случи в епизод 88 на "Татковци"?

Реклама

Обидена от коментара на Радо по свой адрес, Дана решава да се запише да пее на караокето, за да натрие носовете на Жени и Радо. Жени обаче не успява да дойде на караокето, защото бебето вдига температура. Когато се появява на събитието, Дана изглежда страхотно и Радо е повече от впечатлен. Изпълнението й оставя всички без думи, а Радо и Дана решават да копунясват като едно време. На края на вечерта двамата се отдават един на друг, но когато Радо решава да си тръгне посред нощ, без да каже на Дана, тя се чувства наранена. На следващия ден, Дана решава да отрича за случилото се и отказва да говори с дъщерите си и Радо по темата.

Слави сътветва Алекс да разсее Еми като я накара да мисли за сватбата. Номерът не минава и Еми продължава да е вглъбена във Вива, за която е сигурна, че лъже Алекс. За капак, Вива изчезва с Макс и открадва един от годежните пръстени на Еми.

Здравко се опитва отново да си върне Яна, но номерът му за пореден път не минава. Яна е разочарована от себе си, че отново е допуснала Здравко да я манипулира и решава да приключи с него завинаги. Тя споделя разочарованието си, че не е могла да дойде на караокето, на Тодор.