Какво се случи в епизод 90 на "Татковци"?

Радо още има някакви надежди да продължи възобновените любовни отношения с бившата си жена Дана

Реклама

                Валерия признава на Алекс и Еми, че дължи 20 хиляди лева на бившия си приятел Роман, след което им признава, че е откраднала и продала годежния пръстен на Еми. Алекс и Еми не вярват на версията й, че парите са били подарени от Роман, а после той си ги поискал да му ги върне. Алекс се среща с Роман и остава с приятни впечатления от него – изобщо не е опасен престъпник, както го описва Валерия. Той потвърждава на Алекс, че Валерия му дължи тези пари, които са й били дадени на заем. На финала Валерия и Алекс разхождат Макс в градинка, но се скарват и не забелязват кога и как детето е изчезнало. Двамата остават силно притеснени, че вероятно Роман е отвлякъл детето.

                Радо още има някакви надежди да продължи възобновените любовни отношения с бившата си жена Дана. Дана, обаче категорично го отрязва. Радо се прибира съсипан, където Жени радостно му съобщава, че му е намерила страхотна дългосрочна работа, при нейна позната клиентка. Радо отива да ремонтира водопровода на един от апартаментите клиентката,  но тя изведнъж започва агресивно да иска секс от него. Радо е озадачен от поведението на тази жена на средна възраст Надя. Чуди се какво да обяснява на Жени.

Юли има рожден ден, но Галя и Слави не могат да се разберат как да го празнуват заедно и Слави решава, че ще има две отделни празненства. После, заради желанието на детето да са заедно, той се съгласява. Оказва се, че Галя и Слави купуват един и същ подарък на Юли – писта с колички. Но моментния конфуз при даването на подаръците бързо отминава, защото Юли е щастлив, че ще има двойно по голяма писта и двойно повече колички. Семейното празненство протича много добре – даже се поличава леко идилична атмосфера – отдавна не са се събирали заедно цялото семейство - трите момчета със Слави и Галя. И изведнъж пристига писмо, в което се съобщава приближаващата дата на развода им.