Какво се случи в епизод 91 на "Татковци"?

Реклама

Алекс изтегля десет хиляди лева – половината от дълга на Валерия към Роман - и се готви да ходи на среща с Роман, за да си вземе детето срещу парите. Еми предлага да отиде самата Валерия, защото тя е майка и защото тя познава по-добре Роман. Валерия се съгласява. При срещата си с Роман, той е склонен да отстъпи и да приеме тази по-малка сума, но тя се изпуска, че Алекс има много пари и това проваля сделката. Роман вече иска двайсетте хиляди с лихва – тоест трийсет хиляди.

Проваленият рожден ден на Юли се превръща в поредния мощен скандал между Галя и Слави. Трите им деца напълно са отвратени от родителите си. Юли даже не иска вече подаръка им – автописта с колички. Христо пхредлага на Нико и Юли по интересно приключение от тази писта. Негов приятел Киро е взел наскоро книжка, взимат колата на Слави без разрешение и четирите момчета, заедно с Вени тръгват да обикалят околностите. Но колата се разваля. Уплашеният Нико се обажда на баща си за помощ. Христо се намесва в разговора, става конфуз. Слави, разбира се, е бесен, че са му откраднали колата. Какво ще направи той, ще разберем в следващия епизод.

Радо обяснява на Жени, че не иска повече да работи при нейната богата позната Надя, защото тя е нимфоманка и постоянно го напада и иска секс. Жени не вярва на това, а мисли,че Радо го мързи и затова измисля такава история. Радо отива на работа, защото Жени настоява. Надя отново му налита, той категорично я отрязва. Тръгва си, но Надя успява да пъхне незабелязано в джоба му, дамски гащи на цветчета – голям номер. Когато Жени намира в джоба на Радо тези гащи, решава, че такива носи бившата му жена Дана и той се е срещал с нея.